1. מומלץ למזוג חלב טרי מידי בוקר למיכל שטוף ונקי. לשמירה על טריות החלב, אין להשאיר את מיכל החלב במקרר ליותר מ 24 שעות .
  2. חובה להשתמש במים מסוננים או מורתחים בלבד. אין להשתמש במים מינרלים מפאת ריבוי האבנית במים אלה.
  3. יש לבצע תהליך ניקוי וחיטוי (סטריליזציה) לאחר שימוש במערכת מזיגת החלב.
  4. אם לטעמך הקפוצ'ינו לא חם מספיק, יש לתכנת את מזיגת כפתורי הקפוצ'ינו והלאטה. הכמות המומלצת לקפוצ'ינו הנה חצי כוס חלב וחצי כוס קפה לאוהבי קפה קפוצ'ינו חם.
תכנות מזיגת קפוצ'ינו ולאטה

תכנות מזיגת אספרסו

ניקוי אבנית

ניקוי מערכת החלב

ניקוי יסודי של מכונת הקפה
נורה אדומה
התראה שאין מים במכונה ו/או במיכל המים. לצורך כך יש להריץ מים ללא קפסולה. חלצו את הקפסולה, מלאו את מיכל המים ולחצו על לחצן המזיגה "קפה פילטר" (F). המכונה תשאב מים מהמכל והנורה תיכבה לאחר מספר שניות. אם הנורה לא כבתה, בדקו כי מיכל המים במקום ולחצו על לחצן המזיגה בשנית. אם לאחר מספר שניות הנורה האדומה ממשיכה להבהב יש ליצור קשר עם המוקד הטכני.


שיפור ההקצפה
עם מכונת ה-OneTouch תוכלו לבצע הקצפת חלב בדרך המתקדמת ביותר וליהנות בכל בוקר מקפה מפנק. בכדי לקבל את התוצאה המושלמת יש להקפיד על ניקוי ותחזוקת מערכת מזיגת החלב (כמו בכל מכשיר הקצפת חלב).
במידה ונתקלת בהקצפה דלילה - חובה לבצע פעולה חד פעמית, העברת קיסם במגרעת של ידית השליטה ושטיפה במים זורמים:
יש לשלוף את ידית ההקצפה (הידית השחורה המופיעה בצילום מטה) - מכוונים אותה למצב של מנעול פתוח (מוטבע על גבי מכלול ההקצפה) וניתן לשלוף אותה מעלה.
על גבי הידית קיימת מגרעת קטנה (חריץ) בה מצטברות שאריות חלב (לא נראות לעין) המונעות מעבר קיטור תקין, יש לשטוף את החלל שממנו יצאה הידית במים זורמים ולהעביר קיסם במגרעת (חריץ), לסיום, יש להחזיר את הידית למצב איור מנעול פתוח ולכוון בחזרה למצב מזיגת חלב (אמצע) . במידה והבעיה לא נפתרה מומלץ להשרות במים חמים (10 דקות) את כל מכלול ההקצפה ולחזור על הפעולה שנית. הקצפה טובה תהיה ללא רעש שריקה המעיד על מחסום במסלול הקיטור.


איפוס המכונה

עדיין זקוקים לעזרה? צרו קשר